Project omschrijving

Keukens en gietinstallaties

Tanis Confectionery ontwikkelt machines en installaties voor de productie van snoepgoed. Er zijn verschillende soorten installaties die diverse taken kunnen uitvoeren. Het mengen, koken en verwarmen van het snoepgoed vindt plaats in de diverse keukens (zie afbeeldingen). Daarnaast heeft Tanis een gietlijn ontwikkeld, waarin de snoepjes in de gewenste vorm worden gegoten.

De klant die een nieuwe machine bestelt bij Tanis, wordt gedurende het aankoopproces uitstekend begeleid. De complexe route van concept naar eindproduct vereist nauwe samenwerking tussen verschillende disciplines. Ook op het gebied van engineering vinden er veel werkzaamheden plaats. Procesengineering, mechanische engineering, besturingsaspecten, ze zijn allemaal belangrijk om tot een goed resultaat te komen.

Hoekman Engineering draagt hieraan bij door op meerdere niveaus ondersteuning te bieden. We ontwikkelen lay-out opstellingen, voorzien Tanis van onze expertise op het gebied van skid-engineering en detaillering èn we helpen met de (mechanische) projectleiding.

Meer weten?

Heeft u ook een werktuigbouwkundige uitdaging waar u weleens over wilt sparren? Bart praat u graag vrijblijvend bij over de mogelijkheden.

Neem contact op of bel 0488-480185.

Stuur Bart een mail